Van bal naar festival

Op 28 maart 2020 vindt het Beter Schrijven Festival – voorheen het Debutantenbal – weer plaats in Amsterdam. Waarom een festival?

We hoorden de laatste edities al vaker van onze bezoekers dat ze tijd te kort kwamen. Graag hadden ze nog een workshop of activiteit bezocht, of meer tijd gehad voor een gesprek met een uitgever of redacteur. De hoogste tijd dus om het bal uit te breiden, in tijd en programma aanbod. Passend in deze tijd: een Beter Schrijven Festival!

Op het Beter Schrijven Schrijven Festival draait het om alle schrijvers  die graag willen debuteren.  Vandaag, morgen of volgend jaar. Of je nou een roman schrijft, een toneelstuk, slamt, dicht of een filmscript in je hoofd hebt. Op het festival ontmoet je andere schrijvers, uitgevers, redacteuren en kun je met hen in gesprek. Je kunt speeddaten met redacteuren en schrijvers. Je hoort hoe anderen het hebben aangepakt om te debuteren. Wat je vooral wél en niet moet doen bij je debuut.

Prijsuitreiking Schrijfwedstrijd
Aan het eind van het festival wordt de vakjuryprijs uitgereikt aan de winnaars van de Debutantenschrijfwedstrijd 2020. 

Start kaartverkoop in het nieuwe jaar
Achter de schermen is een team druk bezig met de voorbereidingen en programmering. De eerste informatie en startdatum van de kaartverkoop zullen we begin 2020 met jullie delen.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!