Beter Schrijven Festival 2020

Van bal naar festival

BETER SCHRIJVEN FESTIVAL 2020 GAAT NIET DOOR

Helaas hebben we moeten besluiten om het Beter Schrijven Festival op te schuiven naar volgend jaar.
We vinden dit ontzettend jammer, maar zien het tevens als een mogelijkheid om te investeren in de verwezenlijking van onze ambities en jou zo een nog steviger, dynamischer en succesvoller festival te kunnen bieden: Een festival waardoor jouw dromen misschien wel werkelijkheid worden.

Op 28 maart 2020 vindt het Beter Schrijven Festival plaats. in Amsterdam. Waarom een festival?

We hoorden vaker van onze bezoekers dat ze tijd te kort kwamen. Graag hadden ze nog een activiteit bezocht, of meer tijd gehad in een gesprek. De hoogste tijd dus om het Debutantenbal uit te breiden, in tijd en programma aanbod. En dan heet het een festival!

Voor wie
Op het Beter Schrijven Schrijven Festival draait het om alle schrijvers  die graag willen debuteren.  Vandaag, morgen of volgend jaar. Of je nou een roman schrijft, een toneelstuk, slamt, dicht of een filmscript in je hoofd hebt. Op het festival ontmoet je andere schrijvers, uitgevers, redacteuren en kun je met hen in gesprek. Je kunt speeddaten met redacteuren en schrijvers. Je hoort hoe anderen het hebben aangepakt om te debuteren. Wat je vooral wél en niet moet doen bij je debuut.

Prijsuitreiking
Aan het eind van het festival wordt de vakjuryprijs uitgereikt aan de winnaars van de Debutantenschrijfwedstrijd 2020. 

Blijf op de hoogte
Via onze website, nieuwsbrief en sociale media houden we je op de hoogte wanneer de kaartverkoop start. Tot die tijd – houdt 28 maart 2020 vast gereserveerd, want het belooft een overtreffend verrijkend festival te worden!